مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر درآمد شغلی مستاجر

مدت 3 سال است که مغازه ام را برای شغل خیاطی اجاره داده ام.آیا در پایان موعد اجاره ، مالیات بر درآمد شغل خیاطی مستاجر به عهده مستاجر است؟ و اگر او پرداخت نکند به موجر ارتباطی پیدا می کند یا خیر؟ آیا لازم است به اداره مالیات مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام معمولا ااین موضوع در تعهد مستاجر است ولی جهت اطمینان ازطریق اداره امور مالیاتی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بسته به توافق است در غیر این صورت بر عهده مستاجر است در امد مشاغل

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس قانون مالیات های مستقیم، اگر شما ملکی مسکونی، اداری یا تجاری دارید و آن را اجاره داده اید، موظف هستید بر اساس نوع ملک و میزان اجاره ای که ماهانه دریافت می کنید، مالیات پرداخت کنید. پرداخت این مالیات بر عهده صاحب ملک است.اما مالیات بردامد شغل مستاجر برعهده خودش هست وشمابعنوان مالک مسئول نیستیداین دو مبحث جدااز هم هستند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع را از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری بفرمائید.