مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه

سلام. متن زیر مربوط به چه نوع تعهد نامه ای است؟ ممنون.
(تعهد نامه)
اینجانب ......... با توجه به انقضای مهلت تجدید نظرخواهی/واخواهی از دادنامه شماره ......... صادره از شعبه ........ که در تاریخ ......... به اینجانب ابلاغ شده و در تاریخ ......... مدت آن منقضی شده حق هرگونه ادعا و اعتراض و مطالبه ای را در این زمینه از خود سلب و ساقط مینمایم و دفتر الکترونیک خدمات قضایی در این خصوص هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هنگامی که شما خارج از موعد قانونی قصد تجدید نظر خواهی دارید به دلیل اینکه مورد پذیرش دادگاه قرار نمی گیرد این تعهد اخذ می شود که بعداً ادعایی نسبت به داخل مدت بودن اعتراض نداشته باشید.