مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام
من دوسال ونیم هست که بانامزدم مشکل دارم مهریه ام ماهی 2میلیون دارم میگیریم همسرم درخواست ازدواج مجددداده که توی شهرستان خودمان بهش اجازه دادن ازدواج کنه بنده اعتراض گذاشتم رفت تجدیدنظراستان بامدارکی که بنده ارائه دادم تجدیدنظریه جلسه برامون گذاشتن که دراون جلسه همسرم درخواستش روپس گرفت بنده هم گفتم برمیگردم به زندگی
الان که من نظرم برگشتن به زندگی هست اماهمسرم میگه فقط درصورتی میام دنبالت که پرونده مهریه روببندی
ولی من نمیتونم فعلااعتمادکنم چون مطمعن نیستم که ایشون هدفش زندگی کردن باشه چون به گفته خودش پنهانی یه زن صیغه کرده
من ازاین میترسم که واقعاحقیقت گفته باشه مهریه روببندم دوباره میشه دردسربرام
بنظرشماهمسرم میتونه این درخواست داشته باشه که حتمابایدپرونده مهریه بسته بشه که بیاددنبالم؟
چون میگه پرونده ببنداگرنبندی طلاق بگیریم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله در گذشته طرح شده است و پاسخگویی به عمل آمده است.