مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دسته دوم

سلام قصد خرید خودرو کوئیک دسته دوم دارم و دسته چک ندارم پولش رو می توان با مراجعه حضوری به بانک در چند مرحله از طریق شبا واریز کرد؟ کارت به کارت که نمیشه. به چه نکاتی باید توجه داشت؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی خیلی نکات حقوقی و فنی دارد که هم وکیل باید کنارت باشه و هم مکانیک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید
قرارداد تخصصی تنظیم گردد
تحویل خودرو و پرداخت همزمان با‌شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید چک بین بانکی از بانک بگیرید و در زمان تعویض پلاک یا اخذ وکالت تعویض پلاک تحویل دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نکات خیلی زیادی وجود داره
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قرارداد و قولنامه مذکور اگر بالای 200 میلیون تومان تراکنش قابل واریز باشد بایستی مستند واریزی نیز موجود باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مبلغ خودرو بیش از 200 میلیون تومان باشد برای جابه‌جایی وجه بایستی مبایعه‌نامه تنظیم گردد.
برای تنظیم مبایعه‌نامه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.