مشاوره حقوقی رایگان - شیوه شکایت از دکتر زنان

سلام
برای زایمان قرار بود طبیعی زایمان کنم و حدود هفت ساعت درد کشیدم و دکترم هم حضور نداشت، با اصرار زیاد که دکترم بیاد گفتند الان موقع اومدن دکترت نیست، و زمانیکه دکترم اتاق زایمان اومد گفتم نمیتونم درد تحمل کنم و میخوام سزارین کنم، ولی گوش نکرد و من سه ساعت دیگه درد کشیدم، و بعدش مجبور شد سزارینم کنه.
به لحاظ روحی خیلی بهم ریختم، و بی توجهی به درخواستم برای سزارین و همینطور موقع زایمان ترس زیادی داشتم و با اینکه تنها فردی بودم که در اتاق زایمان بودم ولی دکتر ماما و پرستار به التماس های من که لحظه ای کنارم باشند تا ترسم از بین برود هیچ توجهی نکردند.
ضمن اینکه بیمارستان هم خصوصی بود. ( بیمارستان ... )
و الان درخواست شکایت دارم.
نحوه شکایت و اینکه چه مواردی رو میتونم در شکایتم عنوان کنم.
و اگر بخوام بعنوان وکیل کارمو پیگیری کنید چقدر هزینه آن میشود؟

پاسخ ها :

نحوه شکایت از دکتر زنان شکایت از دکتر زنان شکایت از پزشک قصور پزشک زنان قصور پزشک