مشاوره حقوقی رایگان - طلب وجه نقدی

بنده حدود دو سال پیش مبلغ 2میلیون تومان بابت خرید زعفران دستی دادم به دوستم که قرار شد پس از فروشش وجه رو برگردونه منم چون دوست صمیمی بودیم رسید یا مدرکی ازش نگرفتم حالا جواب گوشیمو نمیده و تن به طلب من نمیده هرروز بهونه میاره یا جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید چگونه میشه طلبمو ازش بگیرم چون نه مدرکی دارم نه رسیدی فقط شاهد دونفر بودن در محل که حرف زدیم و پول بهش دادم ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از طریق شورای حل اختلاف دادخواست بدهید و به عنوان دلیل پرداخت به شهود خود استناد کنید......... کار شما سخت تر از یک مطالبه عادی با رسید است......... تنظیم دادخواست و نحوه شهادت شهود کار تخصصی است در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید