مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه تجاری بلند مدت

سلام من میخوام مغازه ای را اجاره کنم،ولی چون مغازه قدیمی هستش و نیاز به تعمیرات دارد و من باید هزینه زیادی کنم میخوام با صاحب ملک قرارداد 10 تا 15 ساله ببندم،آیا از نظر قانون مشکلی داره؟
یه سوال دیگه آیا چیزی بنام اجاره ملک تجاری مادام العمر داریم؟منظورم اینکه در داخل قرارداد بنویسیم تا زمانیکه صاحب ملک فوت کنه مغازش در اجاره من باشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مشکل ‌خاصی ندارد ولی باید قرارداد دقیق تنطیم گردد
خیر طبق قانون باید قرارداد اجاره دارای ‌مدت باشد در غیر ابن صورت قرارداد باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مانعی ندارد قرارداد اجاره می‌بایست مدت آن مشخص باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر قرارداد اجاره میتواند طولانی مدت باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-خیر ولی قرارداد شما باید دقیق باشد.
2-خیر اجاره باید مدت داشته باشد ولو 100 سال

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد اجاره به هر مدتی ولو 100 سال نیز امکان‌پذیر است لیکن نکته‌ای که حائز اهمیت است این است که حتماً بایستی مدت قرارداد اجاره به شکل دقیق مشخص گردد وگرنه اجاره‌نامه باطل است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بله منعی ندارد لیکن حتما باید مدت تعیین شده باشد در غیر اینصورت قرارداد باطل است