مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

سلام به وکلای محترم بنده از عمو دو دانگ از یک ملک رو قولنامه ای خریداری کردم و قولنامه معمولی هستش و هولوگرام دار نیس الان عمو فوت کرده و ورثه بدون اطلاع بنده ملک رو فروختن و خریدار تسویه کرده است الان چجوری به دو دانگ از حقم برسم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوی به طرفیت وراث نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به طرفیت ورثه و خریدار دادخواست اثبات مالکیت به میزان دو دانگ مطرح نمایید پیشنهاد میشود وکیل اختیار نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه فروش مال غیر مطرح شود بعد دعواز حقوقی ابطال معامله به جهت مستحق الغیر بودن مورد معامله درخواست شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید با دلایل و مستندات شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان فروش مال غیر از آنها شکایت کنید.
یا اینکه نسبت به دو دانگ دادخواست بطلان معامله بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ جنبه حقوقی موضوع؛ دادخواست به خواسته‌های اثبات مالکیت و بطلان معامله را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از لحاظ جنبه کیفری موضوع؛ شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست اعلام بطلان معامله و ابطال سند مطرح شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید