مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تفکیک

با سلام
زمینی بهمتراژ 400 متردر بر خیابان 45متری واقع در کمربندی در سال96 خریدم و سال98 تقاضا سند کردم دفتر اسناد نامه استعلام راارسال کرده شهرداری درموعد مقررجواب نامه را ارسال نکرده دفتر اسناد با استفاده از قانون تسهیل سند مشاع صادر کرده الان که برای پروانه مراجعه کردم شهر داری 25درصد قیمت روز هزینه تفکیک علاوه بر هزینه پروانه درخواست کرده تکلیف من چیست هزینه تفکیک میبایست مالک قبلی بدهد یاعدم جوابیه شهرداری مقصر است لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به بررسی مدارک و مستندات مرتبط با موضوع می‌باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .