مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام خدمت اساتید محترم
برای تعدیل مهریه می‌خواستم اقدام کنم ولی نیاز به دو نفر شاهد هست.می خواستم بپرسم آیا برای شهادت برادر و مادرم توی دادگاه منعی وجود داره؟قانونا می تونم برادرم و مادرم رو به عنوان شاهد معرفی کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نصاب شهادت شهود دو نفر مرد است شهادت برادر و مادر پذیرفتنی است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شهادت اعضای خانواده نیز مانع شهادت شرعی نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است و منع قانونی وجود ندارد لیکن بایستی یک خانم دیگر نیز برای شهادت وجود داشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعضای خانواده ایرادی ندارد ولی باید دو نفر مرد باشند