مشاوره حقوقی رایگان - اذیت توسط پدر و مادرم بعد از ازدواج

سلام. من دختری 17 ساله هستم چند ماه دیگه هیجده ساله میشم. من هفت ماه پیش با یه پسر که همو دوست داشتیم ازدواج کردیم که این یخورده با مخالفت خونواده بود که با اصرار حل شد. بعد ازدواج سر موضوع های پیش پا افتاده منو هی اذیت میکنن از حرف هایی ک پشت سر شوهرم بد میگن و منو هی منت میکنن ولی من با شوهرم مسائل با هم خیلی راحت حل میکنیم و چکار کنیم ما؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی خیر از نظر خانوادگی موضوع را حل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر و مادر حق دخالت ندارند و شما خودتان می توانید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید