مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مبل فروشی

سلام روزبخیر
بنده درتاریخ 1402/12/03 از فروشگاه گالری... واقع در یافت آباد شرقی روبروی .... مبل خریداری کردم و مبلغ 15میلیون تومان پرداخت کرده و 14میلیون هم چک دادم
قرار تاریخ تحویل 1402/12/29 بود ولی تا به امروز هر تماسی که برای تاریخ تحویل مبل ها گرفتم فقط گفتن فردا شب / فرداشب و تقریبا 2 روزه دیگه تلفن جواب نمیدن و خطشون خاموشه
مغازه هم تعطیل
چکاری باید انجام بدم واقعا نمیدونم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از تعطیلات ارسال نکردن به اتحادیه مراجعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قابلیت طرح دعوا وجود دارد اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد تحویل ندارد می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید .
در غیر این دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه و سپس دادگاه اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه برای ایشان ارسال فرمایید، مشخصات شخصی اشان را از طریق شماره حساب واریزی استخراج کنید