مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات قرارداد

با سلام
در مبایعه نامه فروش زمین این جمله نوشته شده :
((فروشنده تعهد میدهد هیچگونه حق مالکیت و ادعایی نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت. )) فروشنده ثمن معامله را هم کامل دریافت کرده.
این جمله به معنی سلب و اسقاط حق مالکیت نسبت به ملک مورد معامله توسط فروشنده هست. و همینطور اسقاط هرگونه حق ادعا هست.
سوال : بنابر این ایا فروشنده میتواند به هر دلیلی درخواست فسخ نماید ?
حال اگر میتواند در خواست فسخ نماید این به معنی بازگشت مالکیت ملک به او می باشد و همچنین طرح ادعا فسخ و دعوی می باشد و این خلاف تعهد و اعلام او هست پس تکلیف تعهد او به نداشتن هیچگونه حق مالکیتی چه میشود ? چون تعهد داده هیچگونه حق مالکیتی نخواهد داشت و فسخ قرار داد به هر دلیلی و پس گرفتن ملک و مالکیت مجدد فروشنده تناقض با تعهد او به نداشتن هیچگونه حق مالکیت فروشنده است. تخلف از تعهد فروشنده پس چه عواقبی دارد ?چون خریدار نسبت به این تعهدات ملک را خریداری کرده.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که قراردادی تنظیم می‌شودو طرفین به تعهدات خود عمل می‌نمایند حق فصل باقی نمی‌ماند مگر اینکه در قرارداد این امر گنجانده شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که قراردادی تنظیم می‌شودو طرفین به تعهدات خود عمل می‌نمایند حق فسخ باقی نمی‌ماند مگر اینکه در قرارداد این امر گنجانده شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرایط فسخ قانونی وجود داشته باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرایط فسخ قانونی وجود داشته باشد بله امکان فسخ هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر چند کافه خیارات از فروشنده سلب شده، اما مانع از اجرای قانون در صورت تخلف خریدار و احراز در محکمه نیست. از جمله خیار تدلیس که حتی با اسقاط کردن، اسقاط نمیشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد leقرارداد کامل باید به نظر برسد