مشاوره حقوقی رایگان - قسط

سلام خسته نباشید من 6 ماه پیش قسط ماهانه با خانمهای محل گذاشتم این ماه قرعه بنام من افتاده الان خانمی که مسئول جمع آوری اقساط هست لج کرده میگه از قسط کنار میذارم و مبالغی که تا الان دادی رو میدم عقب بکش ولی من نمیخوام عقب بکشم کلی زحمت کشیدم آیا میتونم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به طرفیت هر دو دادخواست بدهید از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و به طرفیت هر دو دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خانم مربوطه حق ممانعت ندارد، ایشان دارای یک رای است نه خود رای

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد و توافقات حاصله ولو شفاهی
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید