مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده

سلام بنده متور خریدم از شخصی. متور و کارت متور تحویل گرفتم بعدش ک قرار شد سند تحویل بده و وکالت بده ک الان بعد 4ماه زده زیرش و میگه متورم میخام پس بگیرم صاحب سند پسر داییش وکالت نمیده و این حرفا بیشتر بخاطر قیمت متور رفته بالا چنین چیزی میگه و من بخاطر عتماد زیادی قولنانه ننوشتم حالا نمیدونم کجا برم شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به طرفیت هر دو دادخواست بدهید تا در دادگاه بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به طرفیت هر دو دادخواست بدهید از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند مطرح شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به دثیات بیع باستناد سایر ادله از جمله واریزی و شهود دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد