مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

سلام بنده 20هکتار زمینم را بصورت تبرعی درمحضر به برادرم فروختم اماپولی بابتش دریافت نکرده ام آیا میتونم پس بگیرم یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
از خیار تاخیر ثمن می‌توان بهره جست مگر تمام خیارات ساقط شده باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد بررسی شود اگر هبه بوده بله