مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام
باتوجه به اینکه در قرارداد داوری پیش خرید واحد در دفترخانه تاریخ تعیین نشده است و از تاریخ تحویل واحد 20 ماه و از تاریخ تحویل سند 14 ماه گذشته است.
آیا میشودطبق ماده 484 که در صورت تعیین نشدن مدت برای داوری مدت زمان آنرا 3ماه تعیین کرده، حذف شرط داوری را از دادگاه درخواست کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد و برای حل اختلاف بایستی از طریق داوری اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست داوری بدهید اگر داور رسیدگی نکرد می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله در صورتی تاریخ نباشد، داوری سه ماه است مگر توافق به تمدید یا طرح دعوی در دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اری در فرض سکوت مدت آن سه ماه میباشد