مشاوره حقوقی رایگان - مشکل دار بودن زمین

باسلام
من حدود چهارماه پیش یک زمین خریدم با قولنامه امروز اومدم بسازم دیدم چند نفر که از ظاهر معلوم بود برای دعوا آمدند زمین را گرفتند و شروع به ساخت و ساز کردند با پیگیری کلانتری دستور داده شد به زمین طرفین دست نزند اما ایشان شبانه زمین را ساختند و ادعا میکنند که سند دارند ولی من قولنامه دارم سوالم این است که دادگاه چه رایی به احتمال زیاد صادر خواهد کرد چون من پول نمی‌خواهم و زمین می‌خواهم لطفاً بگویید سند خیلی قدیمی معتبر تر است یا چندین قولنامه پی در پی؟
ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
باید دید کدام خریدار و یا منتقل الیه زودتر مالک شده است راه حل وجود دارد، تحت عنوان تصرف عدوانی و یا ممانعت از حق و یا فروش مال غیر بنا به مورد می‌توان طرح شکایت کرد.