مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از یک شخص خارجی

سلام بنده چندی پیش تو کردستان عراق با یکی آشنا شدم و معامله ای با ایشون انجام دادم و دو تریلی از ایشون جنسی خریداری کردم ایشون یک تریلی از اجناس خریداری شده را برای من ارسال کردن اما الباقی اجناس رو که پولش از طریق صرافی واریز شده بود ارسال نکردن حال من میخام شکایت کنم از ایشون با چه روشی و از کجا و کدام مرجعی میتونم اقدام کنم آیا امکانش هست نتیجه ای بگیرم مبلغ 250 میلیون هست ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به قرارداد فی مابین شما به صورت کتبی یا شفاهی دارد لذا ایشان ملزم به انجام تعهد و شما نیز ملزم به پرداخت ثمن معامله هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با سلام.بهترین حالت شکایت از نامبرده در خود عراق میباشد.از دادگاه امور بین الملل نیز میتوانید پیگیری و شکایت علیه فرد عراقی را اتجام دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه‌های ایران صالح به رسیدگی نمی‌باشند و مربوط به حقوق بین‌الملل خصوصی می‌شود.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.