مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من ساکن شهریار هستم که در تاریخ 30دی در شهرستان گلوگاه تصادف کردم گارشناس 50 50 کروکی داده راننده گلوگاهی مست بود من میتوانم از و که ساکن گلوگاه هست شهریار شکایت کنم بابت دریافت خسارتم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر یک از رانندگان به میزان 50 درصد مسئول پرداخت خسارت و دیه طرف مقابل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ ابتدا دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارد شده به خودرو از جمله افت قیمت ارزیابی گردد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی. دادخواست به خواسته‌های مطالبه خسارت و مطالبه خسارت ناشی از افت قیمت خودرو به انضمام کلیه خسارات دادرسی به طرفیت راننده مقصر و بیمه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید از دفتر خدمات شهریار شکایت کنید ولی جلسه رسیدگی محل اقامت خوانده خواهد بود
موفق باشید.