مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع مصرف مشروب با مردهای متعدد

بنده چند و قطع متوجه شدم همسرم با مردهای غیر بنده در ارتباط تلفنی ورابطه نامشروع است یعنی ساعت 7شب بیرون میره و ساعت 2الی3شب برمیگردم با بوی گند دهان وهر. وفقط من اعتراض کردم ایشون بافهاشی وخودزنی مجبور به سکوت من میشه درضمن من یک دختر 8ساله هم دارم وبه تازگی متوجه 3پرونده در پلیس امنیت شده ام پولهای متعددی که به حساب خانوم واریز شده من چطوری میتونم اثبات به رابطه ایشون و کلاه برداریش بشم آیا میتونم شکایت کنم که مجبور رفتن پزشک قانونی بشه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید دلایل و مستنداتدقانونی در اختیار داشته باشید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بهتر است هنگام مهمانی یا رابطه با مامور او را غافلگیر کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اثبات ان بسیار راحت است شکایت کنید تا رسیدگی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت جرائم منافی عفت و شرب خمر مطرح نموده و به استناد موارد فوق از مقام تحقیق درخواست رسیدگی نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم چندین راه حل حقوقی متصور است توصیه می‌شود از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شکایت رابطه نامشروع بایستی ادله داشته باشید تا دادگاه شکایت شما را بپذیرد فلذا شکیبا باشید تا به مرور زمان، دلایل بیشتری بوجود بیاید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید با ادله محکمه پسند در هر مورد شکایت کنید .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید اقدام کنید