مشاوره حقوقی رایگان - 4سال حبس دارم بدون جریمه سابقه اول

باسلام خسته نباشید خدمت تمامی وکیل وکلا..میخواستم بپرسم آیا امیدی است این عفوی که گفتن میدن به مناسبت ماه مبارک رمضان وعیدسعیدفطری بهم میخوره 4سال حکم دارم سابقه اولم است وسایل ها تریاک بود سرپرست خانواده هستم سن 26سالمه ممنون میشم جواب بدین...

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است
دوست عزیز وکلا نمیتوانند پیش بینی کنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که دارای شرایط عفو باشید ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر اعلام شود
وفق بخشنامه اعلامی ممکن است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امروز 1403٫02٫4 می‌باشد و اعتبار این سؤال منقضی شده است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورت وجود شرایط عفو، قطعا مشمول خواهید شد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بستگی به شرایط ممکن است.
موفق باشید.