مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و احترام
خانم بنده منزل را ترک کرده و به منزل پدرش رفته و تمامی طلاهایی که در مراسم ها و عروسی خریده بودم را با خود برده. آیا میتوان با پرینت بانکی و فاکتور خرید طلا ها، حکم استرداد طلا را گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است اما دور از ذهن نیست با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به اثبات دارد می‌توانید به استناد فاکتورها دعوی مطالبه طلاها را را مطرح نمایید هرچند که به احتمال زیاد ایشان در دفاع موضوع را عقد هبه متصور و اعلام عدم وجود طلاها را می‌کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات نمایید که طلاجات توسط شما تهیه شده است بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر طلا ها در حکم هبه بوده و اصل بر بقای آن است مگر خلاف این مساله اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ پرینت حساب و فاکتورها، اسناد مناسبی برای استرداد طلاها می‌باشند‌.