مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اجبار به روابط نامشروع

با سلام
خانومی که شش سال هست از شوهرم جدا شدم ولی طلاق نگرفتیم و ایشان زن گرفته، مردی با اطلاع از این موضوع ابتدا با بهانه حمایت از من شروع به زدن پول بحسابم بارها و بارها کرد و بعد از مدتی تهدید ک یا رابطه برقرار میکنی یا به شوهر و فامیلت میگم ک با من رابطه داری و آبروت بره و شوهرت هم شکایتت کنه،،
چندباری مجبور ب اینکارم کرده آیا میتوانم شکایت کنم ضمنا مدارکی دارم ک با زنان دیگر هم. اینکار را انجام داده حکمش چیست خودم محکوم میشوم؟؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، بستگی به دلایل مورد اشاره شما دارد لذا بهتر است با بیان جزئیات از مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اکراه و اجبار بایستی از طریق مقام رسیدگی‌کننده با توجه به جزئیات ماجرا احراز گردد.
بند (ت) ماده 224 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 مجازات اعدام را برای زانی در چنین مواقعی در نظر گرفته است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دشوار است
باید ادله محکمه پسند ارائه دهید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کافیست به خواسته ایشان تن ندهید البته عرض کنم خود کرده را تدبیر نیست و دریافت پول از شخص ذکور می‌تواند اقدام علیه خود باشد موضوع را از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری فرمایید سریعاً ایشان را به صورت محرمانه احضار خواهند نمود

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با مدارکی که دارید حتما شکایت کنید قطعا نتیجه میگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید شکایت کنید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن برسی شرایط موارد لازم عرض شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازش به جرم تهدید به آبروریزی شکایت کنید
شما اگه اقرار کنید که نزدیکی کردید مجازات سنگینی در پیش داری اقرار نکن که نزدیکی کردی.
پیگیر طلاق خودت باش
وکیل بگیر

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.