مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی بعد از مرخصی زایمان

با سلام،بنده استخدام رسمی مرکز بهداشت هستم.از سال پیش تا الان مرخصی زایمان بودم.همزمان با یکی از همکارانم مرخصی زایمانمون شروع شد.اداره برای هر دو نفر ما جایگزین آورده بود.الان که برگشتیم سر کار من رو میخوان بدن مرکز دیگه که رفت و آمد به اونجا برای بنده بسیار سخت هست!فرزند شیر ده دارم و نزدیکی محل کارم اولویتم بود.الان من رو میخوان جابجا کنن ولی بقیه همکاران که جایگزین اومدن و مرخصی زایمانشون تموم شده سر جای خود میخوان بمونن!میخواستم بدونم میتونم اعتراض کنم؟چون من رو مرکزی هم که میخوام نمیدن،میگن همکار اونحا گفته همکار خانم نیاد پیشم.من واقعا نمیدونم چیکار کنم؟چرا نمیتونن جایگزین رو بدن جای قبلیش؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به انتقالی فوق اعتراض کنید ولی لازم است عرض کنم شما ملزم به اجرای دستورات مافوق در جهت نقل و انتقالات درون سازمانی مطابق آیین نامه نقل و انتقالات می‌باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید مطابق آیین‌نامه سازمان اعتراض نمائید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
میتوانید شکایت کنید ولی با این تفاسیر نتیجه گیری پنجاه پنجاه است