مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

قطعه زمینی در مجاورت ملک پدرم از ایشان به ما به ارث رسیده شخصی شکایت بر مزاحمت کرده و با شهود هم نتوانستند مزاحمت ما را ثابت کنند در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای بر برائت ما صادر شد الان دوباره همان شهود که شهادت داده بودند ملک از فلان شخص است شکایت اثبات مالکیت کرده اند با سند عادی متعلق به 70سال قبل که چهار اربعه سند قدیمی مربوط به اینجا نیست ایا این شهود که اقرار کرده اند می توانند اعای اثبات داشته باشند

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
می توانید از متن شهادتشان علیه خودشان استفاده نمایید.البته بستگی به ادعای مالکیت یا تصرف شکایت اولیه و همچنین منطوق شهادت نامه دارد.