مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام خسته نباشید خدمت وکلای محترم منو همسرم حدود 5 ساله جدا شدیم توافقی پسر من که با مادرش زندگی مینه تو خونه ی مستاجری از طبقه دوم ساختمان از راه پلها که محافظ نداشته پرت شده به
کف سالن سوال کارشناسی دادگستری 60 درصد صاحبخونه رو محکوم و40 درصد پسرم رو مقصر دونسته خواستم بدونم دیه که پرداخت میشه به مادرش میرسه یا به پدر شاکی پرونده من که پدرشم هستم چون مادر بچه به هیچ عنوان زیر بار شکایت علیه صاحبخونه رو نداشت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
دیه به خود فرزند تعلق خواهد شد
و پدر به عنوان ولی قهری با رعایت مصلحت فرزند حق برداشت دیه را خواهد داشت

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
دیه به شخص شما که هم ولی بچه هستید و هم شکایت کردید پرداخت می گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دارای دیه شخص صغیر و محجور به ولی وی پرداخت می‌شود یا با داشتن برگه حضانت‌ به شخصی که حضانت با وی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه به فرزند تعلق می‌گیرد و پدر به عنوان ولی قهری، مکلف به مدیریت آن می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به شخص شما که ولی بچه هستید پرداخت میشود و شما باید در استفاده از آن مصلحت طفل را در نظر بگیرید