مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه فروشنده به متن قرارداد و ازار و اذیت برادر فروشنده به عنوان همسایه

سلام و با قبولی طاعات عبادات در ماه مبارک رمضان اینجانب سال 94 ماه ابان خانه ای خریدم البته برخلاف میل باطنی که مجبور شدم از خدا خواسته ارزش ملک چند برابر شد و متاسفانه فروشنده به همراه پدر و برادری که همسایه من هست از سال 96 ابان ماه شروع به ایجاد مزاحمت کردن به عناوین مختلف من جمله انداختن چند اوباش به جان خودم و خانواده ام که خوشبختانه شکایت کردم و حاکم شدم در سال 98 اوایل خرداد ماه مسیر اب و فاضلاب بنده که از حیاط انها میگذشت قطع کردن چه باید بکنم گرچه مرتب تهدیدم میکنن و اینجانب در این شهر غریبه ام و به خاطر شاغل بودنم مجبورم در این شهر سکونت کنم جریان فاضلاب زمینی از طرف مادر به 4برادر داده شد انها بین خود قراردادهای بستن که یکیش عبور فاضلاب از مسیری که فاضلاب باید میرفت به خاطر سطح زمین و شیب ان کلیه خانواده امضاء کرده اند از این برگه کپی برابر اصل هنگام خرید به اینجانب داده اند و همچنین موقع پاس چک ها دو برگه جداگانه گرفته ام که فاضلاب از همان مسیر باید برود و ان برگه ها رو دارم به خاطر اینکه این ملک را مفت از چنگ بنده در بیاورند اذیتم میکنند و فاضلاب رو قطع کردن و مجبور شدم چاه بزنم چه باید بکنم در این شهر غریب به خاطر خانواده هم هم میترسم شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید هر مشتری که برا خانه میبرم میگن به خودمون میرسه و نمیزارن و قصد انها خرید ملک زیر قیمت انهم خیلی زیاد ارزش ملک حدود 600 میباشد نظر انهم یک سوم هست چه باید کرد به هیچکس هم اجازه نمی دهند افرادی شرور کلاهبردار و پول دار لطفا راهنمایی کنید مطمئن باشید وکیل هم بگیرم با پیشنهاد چند برابر انرا خواهند خرید مگر ان وکیل شیر حلال خورده باشد کمکم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر به وکلا اعتماد ندارید لطفاً از خدمات رایگان آنها که خالصانه وقت میگذارند و پاسخ مردم را میدهند نیز استفاده ننمایید.