مشاوره حقوقی رایگان - مازاد بر نسق اصلاحات ارضی

با سلام پدر بنده سند اصلاحات ارضی دارد که داخل آن نوشته یک قطعه زمین آبی به مساحت 1200 متر ولی حدود 2000 متر در تصرف دارد حالا برای تبدیل سند به ششدانگ اقدام کرده ولی امور اراضی مخالفت میکنه و میگه باید پول مازاد بر نسق روز به قیمت روز بدین آیا این مستند قانونی داره؟

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام مازاد بر سند مال دولت هست پس باید پولش را بدهید به قیمت کارشناسی