مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه

با سلام خسته نباشید با فیلم عروسی میتوان اثبات کرد که زوج طلا خریده و خودشم ادعا میکنه 70میلیون تومان در حالی که طلاها از 3میلیون سال 92 بیشتر نبودند الان میگه 70میلیون تومان و درحالی که بعدا فروخته شده تو زوج و زوجه پس از فروختن به پولشو را به حساب زوجه واریز شد و بعدا زوجه به حساب زوج واریز کردم میتواند اثبات نماید و با فیلم عروسی میشود اثبات نمایند

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.فیلم وصوت دلیل محسوب نمیشوند مگر در شکایات کیفری که بحث علیحده ای است

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام طلای فروخته شده قابل مطالبه نیست .خواه عین طلا رامطالبه نماید ویا قیمتش را.