مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تصمیم به طلاق از طرف مرد

با سلام و خسته نباشی خدمت شما. یکی از دوستان من بدون دلیل خاص و مورد خاصی تصمیم به طلاق دادن زن خود گرفته است. ولی زنش دوست نداره طلاق بگیرن. سوال من اینه که آیا اگه بخواد زن خودش رو طلاق بده با این شرایط بازم دادگاه مقدار مهریه رو قسط بندی میکنه؟ و اینکه این فرد ماشین خودش رو فروخته به مادرش و داراییهای نقدی خودش رو هم به حساب مادرش ریخته که وانمود کنه پولی یا چیزی نداره. از شما استدعا دارم راهنمایی کنید چون احساس میکنم در حق این زن که همسر دوست من هست داره اجحاف میشه. ممنون از شما و سلامت باشید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مرداگرمی خواهد زنش راطلاق دهد باید تمامی حق وحقوقش ازجمله مهریه,نفقه,اجرت المثل ایام زوجیت رابپردازدولی درحین درخ است طلاق,می تواند درخواست اعسارنماید ولی اززمان درخواست اعسارتا یک سال قبل هرمالی را انتقال داده,باید قیمت آن را به زنش پرداخت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
مهریه و... قابل تقسیط است
چنان‌چه زوج توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و....
نسبت به انتقالات صوری بحث مفصل است که مستلزم گفتگو است.