مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام وقتتون بخیر ببخشید من از بچگی کف دست ها و پاهام بدون دلیل شدیدا عرق میکنه میخواستم بدونم میتونم به این دلیل معافیت سربازی رو بگیرم اگه اره راهش چیه چون درحال حاضر معافیت تحصیلی دارم میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه درخواست خود را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کمیسیون کفالت تصمیم گیری خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از ارگان مربوط به پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون پزشکی مورد شما را از بیماری‌هایی که مشمول معافیت باشد تلقی نماید امکان‌پذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعیده معاف شوید چون مشکل شما درمان می شود ، ضمنا معافی پزشکی در آینده مشکلاتی برای شما ایجاد خواهد کرد