مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی اثبات مالکیت موروثی

باسلام بنده برعلیه برادرم وعمویم شکایت اثبات مالکیت موروثی نموده ام که کارشناس محترم بدوی براساس واگذاری ورقه سال 1314 که باشرط شروط ازطرف دولت به پدر بزرگم واگذارشده که بعد از واگذاری پدربزرگم فوت مینماید و باتوجه به اینکه عمویم صغیربوده تمامی املاک درتصرف پدرم در میاد و تمام مفاد تعهد ورقه واگذاری پدرم اجرا می نماید و چندین صورتجلسه وصورتمجلس واستشهادیه ثبتی مهرتایید برصحت واگذاری می نمایند بعد از فوت پدرم سال 65 برادرم وعمویم تمامی املاک مابین خودشون تقسیم کرده اند و لازم به ذکر است دریک شکایت پرونده کیفری عمویم وبرادرم اقرار کرده اند که از پدرانمون به ما ارث رسید و به این مدارک استناد کرده ام حالا محضر وکلای محترم سوال بنده این است با این مدارک ها و گزارش کارشناسی اولیه که نفع بنده هست اثبات مالکیت موروثی نمود باتشکرفراوان از وکلای محترم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات مالکیت موروثی امریست تخصصی لذا بهتر است جهت توضیحات بیشتر راجع به پرونده و اخذ راهکار قانونی تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات مالکیت پدربزرگ است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر برای اظهار نظر درست لازم است