مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور مزایده

سلام
چطور برای موتور مزایده سند بگیریم؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه صحاف رضوی

سرکار خانم سیده فاطمه صحاف رضوی :

سلام
مدارک لازم برای سند زدن موتورسیکلت شامل موارد زیر می‌شود:

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی خریدار و فروشنده
اصل کارت موتورسیکلت
مدارک کافی برای احراز محل سکونت (مثل جدیدترین قبوض آب، برق یا گاز)
اصل بیمه‌نامه شخص ثالث موتورسیکلت (دارای اعتبار)
اصل سند مالکیت موتورسیکلت
گواهی عدم خلافی موتورسیکلت

برای سند زدن موتور دست دوم نیاز هست که هم فروشنده و هم خریدار درمحل حضور فیزیکی داشته باشند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
برای سند زدن موتور مزایده‌ای، با در دست داشتن برگه‌ای که ثابت می‌کند شما در مزایده برنده موتور شده‌اید، یا همان برگه مزایده موتور، می‌توانید به مراکز تعویض پلاک رفته و عملیات لازم را برای فک و نصب پلاک جدید انجام دهید؛ بنابراین اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی، مدارک کافی برای احراز محل سکونت (مثل جدیدترین قبوض آب، برق یا گاز)، برگه خلافی موتور و برگه مزایده، مدارک لازم برای سند زدن موتور مزایده‌ای هستند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر مدارک مزایده صحیح و کامل است از طریق راهور پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تکمیل مدارک از طریق پلیس راهور اقدام نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر مدارک کامل باسد وبرگه مزایده معتبر امکانپذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره راهور مرکز استان پیگیری کنید روند اداری است

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. برای موتورسیکلت مزایده ای سند صادر نمیشود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت کامل بودن مدارک به راهور مراجعه کنید