مشاوره حقوقی رایگان - میتونم کرکره برقی که خودم برای مغازه ای که اجاره کردم گذاشتم رو پس بگیرم؟؟؟

سلام.5سال مغازه ای اجاره کردم که صاحب مغازه راضی نشد کرکره برقی نصب کنه،بهشون گفتم من نصب میکنم اما تو قرارداد جدید کرکره برقی رو جز اموال خودشون آوردن و گفتن فرمالیته س و من هم امضا کردم،میخوام بدونم میتونم موقع رفتن کرکره رو پس بگیرم یا هزینه رو بهم برگردونن؟
چک بابت کرکره برقی رو من پرداخت کردم و سندش موجوده
درضمن صاحب مغازه قرارداد رسمی به دلایلی که خودش داره نمینویسه تایپ میکنه و ما امضا میکنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دال بر مالکیت دارید می‌توانید از ایشان درخواست کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وضعیت فعلی مغازه را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید پس از آن اقدام به نصب کرکره برقی نموده و پس از انقضاء اجاره ملک را به حالت اولیه درآورید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است یک اقرارنامه کتبی از مالک دریافت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهتراست اقرار رسمی بگیرید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید مطالبه وجه کرکره را بخواهید