مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت

پدربزرگم‌‌یکسال‌قبل‌فوت‌کردن‌الان‌عموی‌بزرگم‌منو‌اذیت‌میکنه‌وقتی‌میرم‌سرقبر‌پدرو‌پدربزرگم‌(هردو‌کنار‌هم‌‌دفن‌شدن)اونجا‌‌جلوی‌همه‌میگه‌حق‌نداری‌بیای‌سرقبر‌بی‌آبرویی‌میکنه‌چند‌روز‌پیش‌هم‌‌مراسم‌سالگرد‌گرفته‌بود‌‌عکس‌پدر‌منو‌هم‌تواعلامیه‌چاپ‌کرده‌بود‌ولی‌اسم‌من‌‌را‌در‌نوه‌ها‌ننوشته‌بود‌واز‌عمد‌روبروی‌مغازه‌من‌زده‌بودن
آیا‌میتونم‌ازشون‌بابت‌کارش‌درقبرستان‌‌وچاپ‌بدون‌احازه‌عکس‌پدرم‌وآزار‌روحی‌دادن‌شکایت‌کنم
رسیدگی‌میشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه آزار و اذیت یا شکنجه افراد جرم است و شما می‌توانید از طریق پلیس 110 آن را صورتجلسه و در دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر توهین یا مزاحمت بوده می توانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال ناواضح است و امکان پاسخگویی با این شرایط وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر صغیر هستید از طریق شخصی که ولی شماست یا حضانت د سرپرستی شما با وی است پیگیری کنید اگر بالای 18 سال سن دارید مورد متفاوت است البته مثال هایی که فرمودید مصداق شکایت کیفری قرار نمی‌گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت هرگونه آزار و اذیت میتوانید از طریق سرپرست خود اقدام کنید