مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در تلگرام دوست و اشنا

سلام وقت بخیر .. یک نفر به یکی از دوستانم پیام داده در تلگرام (بدون اسم و ایدی و عکس) خودش رو جای یکی از اعضای خانواده و فامیل من جا زده و تهدیدش کرده درباره ی من و درخواست قطع ارتباط مارو داشته .. میتونم پیگیری کنم و بفهمم که کی بوده ؟ چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم جعل عنوان و تهدیدمتصور است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ولی نتیجه مشخص نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت و پیگیری است
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق فتا موضوع را پیگیری کنید