مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم

سلام شوهرم بدون اجازه کن زن دوم گرفته تازه متوجه شدم و مهریه ثبت کرده
الان بدون رضایت من زن گرفته باید چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

برای زوجه اول حق طلاق ایجاد میشود اگر بدون اذن همسر ا‌ول و دادگاه زوج همسر دوم اختیار کرده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید مطابق شرط ضمن عقد نکاح اقدام به طلاق با وصول کلیه حقوق مالی مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید دادخواست طلاق بدهید .
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید دادخواست طلاق ثبت نموده و طلاق بگیرید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام حق طلاق برای شما به وجود آمده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها میتوانید با استناد به این مساله طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست طلاق بدهید علاوه بر این اگر نام همسر را در شناسنامه خود آورده باشدقانون مجازاتی برای این افراد در نظر گرفته است که مطابق با ماده 49 قانون حمایت خانواده مصوب 1391 مرتکب جرم شده و مجازات آن جزای نقدی درجه 5 یا حبس تعزیری درجه 7 می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست طلاق ، به دلیل تخلف از شروط ضمن عقد بدهید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام باتوجه به شرایط عقدنامه درصورت اثبات حق طلاق برای شما ایجاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا برای همسر اول حق طلاق به وجود می‌آید اینکه چه تصمیمی بگیرید بر عهده خود شما می‌باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مرد می تواند همسر دوم اختیار نماید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید با حفظ حقوق مالی درخواست طلاق مطرح نمایید