مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام وقت بخیر...
خانمم به همراه بچه ام به یک مغازه برای خرید رفته بودن در مغازه یک آینه بزرگ که بدون هیچ محافظی بوده میفته و میشکنه وخانمم که شاهد ماجرا بوده میگه فقط خدا رحم بچه کرد که بلای سرش نیومد و الان صاحب مغازه برای اون آینه یک میلیون میخواد خسارت بگیره و من از اینکه دیدم بلای سر بچم نیومده برای ایمن نبودن جای آینه پیگیر شکایت به این مغازه دار نشدم ولی الان مغازه دار میگه باید خسارت یک میلیون شما پرداخت کنین من باید چکار کنم که اون موقع شاکی این ماجرا نشدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس رسمی دادگستری است تا مقصر و میزان خسارت براورد گرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تقصیر اثبات شود و کارشناس این مورد را بررسی و نظر میدهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درصدی بچه شما مقصر بوده و درصدی خوی مغازه دار. ابتدا می بایست با جلب نظر کارشناس ، مقصر و میران تقصیر مشخص گردد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر بتواند اثبات کند مقصر شما بودید خسارت را باید بپردازید.اگر مغازه دوربین دارد به فیلم دوربین و شهادت شاهدتان نیز استناد کنید.