مشاوره حقوقی رایگان - برای هفتاد درصد برام زدن چقد میدن ماهیانه یا چجوری خواهش میکنم حتی اگه میانیگین باشه ممنون

یلام عرض ادب خدمت دوستان ممنون از همه ی زحمت هایی ک برای مریض ها کمک میکند بخدا قسم ی ماه چند سال دردسری بعدا خداروشکر بخمون ی بچه بدنیا میاد بیکارم و استرس دارم من رفتم عمل کنم تا برگشتم کارفرما منو اخراج کرد من نگهبان بودم باینکه زیاد روش راه میرم یا حرکات زیاد ضررهبرای هفتاد درصد برام زدن چقد میدن ماهیانه یا چجوری خواهش میکنم حتی اگه میانیگین باشه ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مراجع اداره کار شکایت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست خود را ارائه دهید اداره کار بررسی میکند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد باید کمیسیون پزشکی نظر خودرا اعلام دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید