مشاوره حقوقی رایگان - طلب قرض

سلام.فردی پس از مدت کوتاهی که باهم آشنا شدیم مبلغی را از من قرض گرفت و بعد چند وقت ناپدید شد. من یک شماره کارت و خط همراه اول دائمی از طرف دارم و آدرسی ندارم.
تلفن روشن و فعال هست ولی وقتی متوجه میشه که من هستم قطع میکنه.
وقتی خواستم اظهارنامه مطالبه وجه ثبت کنم، کاربر دفتر قضای گفتن این خط ثبت ثنا نداره و با جستجوی اسم شخص هم نتونستن در سامانه پیداش کنن.
سوالم اینه چطور میتونم قانونی از همراه اول (با شماره دائمی که دارم) و یا بانک (با شماره کارتی که دارم) مشخصات اعم از کدملی ، نام پدر و آدرس شخص رو طبق رسید کارت به کارتی که دارم دریافت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از صاحب شماره کارت بانکی شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرح دعوی مطالبه به طرف شخص مذکور با مکان مجهول مطرح نمایید و درخواست نشر آگهی کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به طرفیت شخص طرح دعوا کنید .
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
علیه صاحب کارت بانکی شکایت کنید و با دستور قضایی اخذ شده از بازپرس به اپراتور می توانید مشخصات وی اگر واقعا مالک گوشی و سیمکارت باشد را پیدا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابتدا می‌بایست شما طرح دعوی ثبت کنید اگر ثنا ندارد ادرسی که از وی دارید را اعلام کنید اگر کلا آدرس ندارید از وی . باید او را مجعول المکان اعلام کنید و در این صورت نشر آگهی صورت میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از دارنده کارت اقدام به شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوی مطالبه به طرفیت آن فرد ارایه کنید و اعلام کنید مجهول امکان میباشدو درخواست نشر آگهی کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید آدرس نام برده را مجهول المکان اعلام فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید و درخواست استعلام داشته باشید