مشاوره حقوقی رایگان - طلب قرض

سلام.فردی پس از مدت کوتاهی که باهم آشنا شدیم مبلغی را از من قرض گرفت و بعد چند وقت ناپدید شد. من یک شماره کارت و خط همراه اول دائمی از طرف دارم و آدرسی ندارم.
تلفن روشن و فعال هست ولی وقتی متوجه میشه که من هستم قطع میکنه.
وقتی خواستم اظهارنامه مطالبه وجه ثبت کنم، کاربر دفتر قضای گفتن این خط ثبت ثنا نداره و با جستجوی اسم شخص هم نتونستن در سامانه پیداش کنن.
سوالم اینه چطور میتونم قانونی از همراه اول (با شماره دائمی که دارم) و یا بانک (با شماره کارتی که دارم) مشخصات اعم از کدملی ، نام پدر و آدرس شخص رو طبق رسید کارت به کارتی که دارم دریافت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از صاحب شماره کارت بانکی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوی مطالبه به طرفیت آن فرد ارایه کنید و اعلام کنید مجهول امکان میباشدو درخواست نشر آگهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مجهول المکان معرفی نمایید و درخواست استعلام داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد