مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشین به همه همکارای شما لطف کردین من نقص عضوو مفصل ران و برام هفتاد درصد شاملم شد

خب دوستان محترم من ک بیکارم ی ماه دیگه بچه مون بدنیا میاد خدایا شکرت نمیخوام شرمنده خانمم یا بچه م بشمیا خانواده خانمم تا ی ماه چکار کنم پول بیمارستان خداروشکر دیگه و مث خانما تو اتاق دراز کشیدم ی راهحل بدینقربان شما چقد برای هفتاد درصد شاملم میشه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر دیه مد نظر شماست دیه سال 1403 یک میلیارد و دویست میلیون تومان است و 70 درصد دیه معادل هشتصد و چهل میلیون تومان خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همچنان در اتاق دراز بکشید و منتظر وفور نعمت باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه سال 1403 یک میلیارد و دویست میلیون تومان است و 70 درصد دیه معادل هشتصد و چهل میلیون تومان خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تغییر جنسیت با حکم دادگاه انجام می‌شود در خصوص تغییر محل کار مقررات اداره متبوع ملاک عمل است