مشاوره حقوقی رایگان - ترنس دانشگاه فرهنگیان (معلم)

سلام بنده دوستم دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان اصفهان هستش و اینکه اون یک ترنس زن هست و الان بخاطر ترس از اینکه از دانشگاه فرهنگیان اخراج بشه نمیگه ترنس هست و بره عمل کنه
الان دوستم اگر بره عمل کنه و زن بشه میزارند که بره دانشگاه فرهنگیان دخترانه (الزهرا) ؟
(چون دوستم با جنس مرد در این شغل استخدام شده الان بعد از عمل می‌تونه با جنس دختر ثبت استخدام بشه؟
لطفاً بگین خیلی عذاب میکشه

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام باید با حکم دادگاه انجام بده و اینکه قبلش با کارگزینی دانشگاه هماهنگ باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به آیین نامه جذب دانشگاه محل اشتغال دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوط است از آنجا پیگیری فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا در میزان سهمیه استخدامی موثر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شرایط استخدامی ارگان مربوطه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به آیین نامه استخدامی دانشگاه محل اشتغال دارد.