مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم الارث زمین از تعدادی از وراث

با سلام چند قطعه زمین مسکونی کشاورزی هست که 8 وراث دارن و من میخام سهم چهار نفرو طی برگه قولنامه ازشون با توجه به سهم برگه حصروراثت ازشون بخرم یعنی شریک مال مشاع بقیه بشم، آیا این امکان وجود دارد و مشکل خاص قانونی که ندارد درج چه مطالبی موجب فسخ یا عدم فسخ معامله هست، ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هر کس به نسیت سهم الارث خودش می‌تواند معامله کند منعی در این زمینه وجود ندارد ولی بهتر است تحقیقات کامل شود و نگارش بیع نامه دقت شود با وکیل خود در معامله حاضر شوید بهتر است

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. فعلا این کار امکان پذیر هست.
اگر ملک سند دارد بهتر است انتقال رسمی صورت گیرد. اگر 4 نفر دیگر مشکلی ندارند پای مبایعه نامه را امضا کنند خوب است. اگر با مخالفت یکی یا چند نفر روبرو هستید بعد از معامله باید برای استیفای حقوق مالکیتی خودتان طرح دعوی کنید. سعی کنید امضای معامله کنندگان را در دفتر اسناد رسمی گواهی بگیرید. اگر معامله را مستنداً به گواهی حصر وراثت انجام دهید قابل بر هم زدن نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه مشکل ندارد
دلایل فسخ خیلی هستند باید ببینیم کدامشان مشمول معامله شما می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید مبایعه‌نامه دقیق تنظیم گردد
و بهتر است سایر ورثه مبایعه‌نامه را به عنوان شاهد امضا نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید سهم هر یک از وراث را خریداری کنید و اگر معامله با درستی انجام شده باشد معتبر است و امکان فسخ قرارداد وجود ندارد مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال بله می توانید.
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مبایعه‌نامه بصورت دقیق و تخصصی تنظیم گردد