مشاوره حقوقی رایگان - حریم قانونی دیوار

حیاط منزل همسایه ما نسبت به حیاط ما حدود 4 متر عقب نشبنی دارد،حالا اومده چسبیده به دیوار ما باغچه‌حدود 1متر در 1/5متری زده و داخلش 4 تا درخت کاشته که یکی از درختها داره تنومند میشه و چسبیده به دیوار ما هم داره رشد میکنه،ریشه‌ این درختها بالاخره در اثر رشد،وارد زیر موزاییکهای حیاط خونه من خواهند شد و باعث بلند شدن موزاییکها و همچنین رطوبت این باغچه باعث آسیب به دیوار خونه من خواهد شد؛خواهش میکنم دقیقا ماده،تبصره قانونی محکم که با استفاده از اون بتونم این باغچه رو قبل از آسیب رسوندن،جمع آوری کنم،بفرمایید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت ملاحظه مدارک عقب نشینی گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت ‌نمایید
و باید باغچه و محل درختان کارشناسی گردد
و حکم به کندن درختان صادر خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای اینکه دقیقاً پاسخ داده شود باید از مشاوره تلفنی استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا در این خصوص اظهار نظر دقیقی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از طریق تامین دلیل اول کارشناسی و سپس اقدام به طرح دعوا کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مورد کارشناسی شود احتمال قطع درختان وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیازمند اطلاع از جزییات بیشتری است