مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

تصادف صورت گرفته مقصر قبول کرده که خسارت بده و نیازی به شکایت نیست.چطوری باید مبلغ افت قیمت ماشین رو بفهمم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
یا با مصالحه و توافق طرفین یا مراجعه به کارشناس رسمی تصادفات و پذیرش نظر ایشان به عنوان فصل الخطاب.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یا توافق کنید و یا تقاضای تامین دلیل نمایید تا کارشناس میزان افت قیمت تعیین کند
البته بستگی به مدل خودرو دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه افت قیمت توافقی است اگر بتونید توافق کنید بر سر قیمت

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با توافق یا کارشناسی
موفق باشید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق ارایه دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین دلیل و کارشناسی ارزیابی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از کارشناسی در این زمینه نظر بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند اظهارنظر کارشناس رسمی دادگستری است

مهرداد مهرپویا

جناب آقای مهرداد مهرپویا :

درود بر شما
شما میتوانید با کارشناسان رسمی قوه قضائیه و یا کانون کارشناسان رسمی تماس بگیرید و تقاضای کارشناسی خودرو را به صورت شخصی نمائید.
امکان مراجعه به بنگاه های خرید و فروش خودرو و مراکز رسمی خرید و فروش در شهر خود جهت کارشناسی و قیمت گذاری مراجعه نمائید.
موفق باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا می‌بایست از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل نمایید با جلب نظر کارشناس رسمی در ضمن افت قیمت به مدل‌های بالای 5 سال تعلق نمی‌گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ماشین را نزد یک کارشناس ببرید تا میزان افت قیمت بررسی شود سپس در مورد این موضوع با هم توافق کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بهتر است طرح دعوی کرده و کارشناس تعیین نماید