مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
من حدود یک سال پیش با ماشین از توی خیابون اصلی میخواستم بپیچم سمت چپ خیابون توی کوچه که یک موتوری از روبه رو داشت با سرعت میومد وقتی من پیچیدم موتوری از پشت ماشین من رد شد بدون اینکه با من برخوردی داشته باشه از من رد شد پنجاه متر جلوتر نفر پشت موتور سوار واژگون شد و من هم چون بهش نزده بود به راهم ادامه دادم بعد از چند وقت ازم شکایت کردن در ضمن اینم بگم موتوری متواری شده و اون بنده خدایی که واژگون شده پاش توی زنجیر موتور رفته و دوتا بند انگشت پاش قطع شده حالا برا من زده فرار از صحنه تصادف و عدم کمک به مصدوم در صورتی من اصلا برخوردی نداشتم که بخوام فرار کنم بیمه و گواهینامه هم داشتم خواستم بدونم رای دادگاه چی میتونه باشه ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاع شماچگونه بوده؟ نیاز بمشاوره میباشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در فرض سوال در صورتی که ثابت کنید برخوردی نداشتید مقصر نخواهید بود در غیر این صورت دیه باید پرداخت کنید .
موفق باشید.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
احتمال محکومیت وجود دارد. بهتر است پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است
ابتدا باید مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باتوجه به اینکه برخوردی با ایشان نداشته آید ازخود دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .