مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه هزینه تخلیه چاه

با سلام و سپاس
مدت 6ماه هست که در یک آپارتمان 8 واحدی مستاجر هستم(قبل از بنده مدت یکسال هم مستاجر دیگری داشته؛در کل یک سالو نیم است این واحد کلید خورده). یک واحد کلاکلید نخورده-دو واحد 6 ماه هست کلید خورده- یک واحد 3 سال کلید خورده-یک واحد که از همه قدیمی‌تر هستند 7 سال ساکن بعد از اون دوواحد هست 6 سال ساکن بودند
کلا متغییرهست..
چاه ساختمان به گفته مدیر 8 متر مکعب است و تا امسال که بالا زده تخیله نشده..
هزینه تخلیه چاه چطور باید محاسبه شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به قرارداد فی مابین شما، البته با توجه به اینکه شما مدت زیادی در واحد سکونت ندارید مالک ملزم به هزینه تخلیه است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد مکتوب دارید مطابق ان درغیراینصورت به تساوی

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
به نسبت مساوی بین مالکین تقسیم می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همه مالکان باید هزینه ها را پرداخت کنند