مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و حبس در خانه

سلام من یک دختر 17 ساله هستم و یک سال و نیم هست که عقد کردم.همسرم چند ماه قبل تصادف کردند و من برای مراقبت از اون به خانه پدریش رفتم و ازش مراقبت کردم با رضایت کامل خودم ولی خانواده ام در طی این چند ماه بحث و دعوایی درست کردند و من هم به آنها گفتم اگر اینطور بخوایید ادامه بدید دیگه به خونه نمیام و مدتی بعد برای حل این مسئله من و همسرم در مسیر رفتن به خانه خودمون همسرم با عموم دعواش شد و همسرم یک شب بازداشت بودن الان عموها و پدرم من را به خانه آوردند و تهدید کردند که اگر رفتی تو را آتش میزنیم و یک خونی میریزیم و من را توی خونه کردند و نزاشتن برم و همسرم اومد دنبالم نزاشتن که من برم
الان حق با همسرم هست؟آیا میتونه بصورت قانونی من را از خانه پدریم ببره و من میتونم بابت حبس کردن و تهدید کردن از اونا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله شما می تولنید تحت عنوان تهدید و توهین و بازداشت اقدام نمایید و همسرتان نیز می توانند حقوقی اقدام نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست.اما سعی کنید از طریق اورژانس اجتماعی123مساله را حل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید بابت تهدید و‌حبس غیر قانونی شکایت کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله خانواده ی شما چنین حقی ندارند

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. خانواده شما تهدید و حبس غیر قانونی مرتکب شدن. شما می توانید از خانواده خود شکایت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بازداشت شما غیر قانونی ست با 110تماس بگیرید، به زندگی مشترک برگردید زیرا شما همسر قانونی ایشان هستیدو به جرم تهدید به آتش زدن تان علیه افراد خاطی شکایت نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله میتوانید بابت تهدید و‌حبس غیر قانونی شکایت کنید.